Banglades

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Banglades

Eladó ingatlan Bangladesben

Banglades Indiától keletre, a Bengal-öbölben található. Dél-ázsiai ország, sűrű növényzettel és számos vízi úttal. A déli parton, a Sundarbans-en, az Indiai keleti részével megosztott hatalmas mangrove-erdőben él a bengáli királyi tigris. Minden oldalról Indiával határol, kivéve egy kis szakaszot, a szélsőséges délkeleti részén, ahol Burmával határos; délről a Bengáli-öböl fürdik. Fővárosa Dhaka.

A bangladesi hirtelen urbanizációt legjobban a túl urbanizáció kifejezéssel lehet leírni. Az urbanizáció olyan formája, amely nem vezet a gazdaság vagy az ipar párhuzamos növekedéséhez, hanem annak következménye, hogy hatalmas számú ember vidéki területektől költözött városokba és keresett ingatlant Bangladesben. Ez a jelenség azonban támogatta a bangladesi ingatlanpiac utazását. Az ipar vállalta a felelősséget a növekvő számú városlakók szállása mellett.

Az ingatlanszektor kulcsfontosságú ágazat, amelynek eltérő multiplikátorhatása van a gazdaságban. Az ingatlanszektor teremti a legtöbb munkahelyet a mezőgazdaság és a ruhaipar után. Az elmúlt két évtizedben az ingatlanszektor 8,24% -kal járult hozzá Banglades teljes GDP-jéhez.

A bangladesi emberek vásárlóereje az utóbbi években növekedett.

A megélhetési költségek növekedése magas keresletet eredményezett bangladesi lakások és eladó ingatlanok vásárlására. A legtöbb ember lakást akar vásárolni, hogy megpróbáljon elmenekülni a magas jövedelemtől. Ezen felül a lakások árai 20-30% -kal estek az elmúlt 4 évben.

Az utóbbi években növekedtek az ingatlanbefektetések. Bangladesben a GDP 30,27% -ra emelkedett a 2016–17-es évben. Ez növekedés az előző év 29,65% -ához képest.

A bangladesi ingatlanszektor jelenleg az ország fontos részévé válik. Az ingatlanszektor garantálja a különféle kapcsolódó iparágak növekedését is, ezért sok munkahelyet teremt az emberek számára. Nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy érdekes befektetési lehetőséget biztosítson.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 40548

Eladás Három hálószobás lakás, Banglades, Dacca, Dacca, 47 SHAHEED ABDUL AZIZ ROAD

14,683,310.99HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

97.55 m²
Ez egy 3 hálószobás, 2 fürdőszobás apartman a Bashundhara R / A, Jamuna Future Park közelében, az Északi-Dél Egyetemen. Nemrégiben felújított. 1050 né...
Cod. 27856

Eladás Mezőgazdasági terület, Banglades, Dacca, Dacca, dacca

Reserved negotiation
Eladás
Mezőgazdasági terület

120000 m²
telek eladó
Cod. 13176

Eladás Négy hálószobás lakás, Banglades, Narochanskie lakes, Shahbagh, Flat 9, Aziz Co-operative, Shahbagh, Dhaka

27,679,059.68HUF
Eladás
Négy hálószobás lakás

1695 m²
Ez egy gazdag 1600 négyzetmétert adott lakás szívében helyen a főváros Banglades, az eladási ajánlat. Ez jelenleg bérbe, és egy szép befektetési lehet...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB